Xiamen Sincery Im.& Ex. Co., Ltd.
Αρχική Σελίδα

Xiamen Sincery Im.& Ex. Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα Xiamen Sincery Im.& Ex. Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Xiamen Sincery Im.& Ex. Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Γειά σου Elaine! Ευχαριστίες για τη γρήγορη απάντηση. Έγκαιρη παράδοση. Και η υποστήριξη είναι καλή και γρήγορη. Σεβασμοί Laurie.

—— Laurie

Ήταν επιχειρησιακή σχέση για 3 έτη, μεγάλος συνεργάτης για τους αυτοκίνητους συνδετήρες.

—— Weree

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

   

  Xiamen Sincery Im.& Ex. Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  TE η συνδετικότητα/AMP είναι ο παγκόσμιος κύριος προμηθευτής ηλεκτρικών, των ηλεκτρονικών, και συνδετήρων οπτικών ινών και των συστημάτων διασύνδεσης. προσφέρει ένα επεκτατικό χαρτοφυλάκιο των προϊόντων διασύνδεσης που καλύπτουν ένα πλήθος εφαρμογών βιομηχανίας. TE οι συνδετήρες σχεδιάζονται για να επιτρέψουν τις ηλεκτρικές συνδέσεις στο καλώδιο--καλώδιο, τον καλώδιο--πίνακα, και τις εφαρμογές πίνακας--πινάκων. Πολλοί τύποι προϊόντων αντιπροσωπεύονται συμπεριλαμβανομένου του RF, του I/O, του PCB, της δύναμης, των τελικών φραγμών, και των τερματικών.


  Xiamen Sincery Im.& Ex. Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

  Το Molex συγκεντρώνει την καινοτομία και την τεχνολογία για να παραδώσει τις ηλεκτρονικές λύσεις στους πελάτες παγκοσμίως. Με μια παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες, Molex προσφέρει μια πλήρη ακολουθία των λύσεων και των υπηρεσιών για πολλές αγορές, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίες, καταναλωτικά ηλεκτρονικά, βιομηχανικό, αυτοκίνητο, εμπορικό όχημα και ιατρικός.


  Xiamen Sincery Im.& Ex. Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

  Ο συνδετήρας KET είναι τα συστατικά κλειδιά για την ηλεκτρική σύνδεση μεταξύ της δύναμης στη συσκευή, συσκευή στη συσκευή, ή μέσα στη μονάδα. Με βάση την τεχνολογία Τύπος-σχηματοποίησης ακρίβειας, το τερματικό είναι η ανταγωνιστικότητα πυρήνων KET. Επάνω σε 43 έτη συσσωρευμένης τεχνολογίας, KET κατασκευάζει την ποικιλία των ιδιαίτερα αξιόπιστων αυτοκίνητων συνδετήρων καθώς επίσης και των συνδετήρων για τις εγχώριες συσκευές, τις τηλεοπτικές, κινητές συσκευές, και το φωτισμό των οδηγήσεων.


  Xiamen Sincery Im.& Ex. Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

  Το Yazaki έχει αναπτυχθεί και έχει κατασκευάσει λαμβάνοντας υπόψη τους κρίσιμους αυτοκίνητους όρους όπως η δόνηση, ο μηχανικός κλονισμός, το περιβάλλον, κ.λπ. κατά τη διάρκεια πολλών ετών. Με την τεχνολογία αιχμής, όλα τα έτη Yazaki αναπτύσσουν τα ηλεκτρονικά μέρη και τα ηλεκτρικά συστατικά για να ικανοποιήσουν την απαίτηση του πελάτη.


  Xiamen Sincery Im.& Ex. Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

  Ηλεκτρικό ίδρυμα ομάδας Sumitomo το 1897, βασισμένο στις ηλεκτρικές τεχνολογίες κατασκευής καλωδίων και καλωδίων, έχουμε πραγματοποιήσει την αρχικές έρευνα και την ανάπτυξή μας και προσπαθήσαμε επίπονα για την καθιέρωση των νέων επιχειρήσεων. Η κατασκευή και οι πωλήσεις των προϊόντων αφορούσαν αυτοκίνητος, ηλεκτρονική, infocommunications, βιομηχανικά υλικά, και περιβάλλον & ενέργεια. 


  Xiamen Sincery Im.& Ex. Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5

  Τα συστήματα σύνδεσης των Δελφών είναι παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συστημάτων διανομής οχημάτων, μια unsurpassed φήμη στο σχέδιο, την ανάπτυξη, και την κατασκευή των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συστημάτων και των συσκευών σύνδεσης. Για περισσότερο από 100 έτη, οι Δελφοί έχουν εστιάσει στην παροχή της μεγαλύτερης απόδοσης προϊόντων και την οδήγηση αυριανής της τεχνολογίας. Το Packard ηλεκτρικό αποκτήθηκε από τα συστήματα σύνδεσης των Δελφών το 1995.


  Xiamen Sincery Im.& Ex. Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 6

  JST παρέχει μια ευρεία ποικιλία της καλωδίωσης των συστημάτων σύνδεσης λουριών που σχεδιάζονται συγκεκριμένα για τον αυτοκίνητο τομέα αγοράς. JST διαφοροποιείται από το υπόλοιπο του τομέα με την παροχή των συστημάτων σύνδεσης που υπερβαίνουν χαρακτηριστικά τους βιομηχανικά τυποποιημένους σχετικά με την τακτοποίηση, τη μορφή και τη λειτουργία. Τα προϊόντα JST μπορούν να βρεθούν σε κάθε αυτοκίνητη εφαρμογή συστημάτων πέρα από κάθε γραμμή αυτοκινήτων cOem συνολικά. Με την επιλογή ενός συστήματος σύνδεσης JST εγγυάστε την επιτυχία σε κάθε άποψη του σχεδίου και της διαδικασίας παραγωγής σας.


  Xiamen Sincery Im.& Ex. Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 7

  KOSTAL αναπτύσσει και κατασκευάζει τα ηλεκτρονικά και ηλεκτρομηχανικά προϊόντα τεχνολογικά απαίτησης για σημαντικές βιομηχανικές οργανώσεις και τους κορυφαίους σφαιρικούς αυτοκινητικούς κατασκευαστές.


  Xiamen Sincery Im.& Ex. Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 8

  KUM είναι επαγγελματικός κατασκευαστής συνδετήρων - ο συνδετήρας είναι ο συνδετήρας πυρήνων για τον αυτοκίνητο ηλεκτρικό και βιομηχανικό ηλεκτρονικό εξοπλισμό. Η επιχείρηση πραγματοποιεί το όραμα της επιχείρησης «να ικανοποιήσει τους πελάτες» και «σχετικά με τους πελάτες». Μέσω της εξασφάλισης της ποιότητας των προϊόντων και της αδιάλειπτης «ανεξάρτητης ανάπτυξης τεχνολογίας», η επιχείρηση παράγει την ΠΛΑΣΤΙΚΗ σχηματοποίηση εγχύσεων, τα τελικά, ΛΑΣΤΙΧΕΝΙΑ προϊόντα (ΠΛΑΣΤΙΚΟ, METAL, αιχμηρός-λαστιχένια) και ειδικεύεται στην παραγωγή των φορμών ακρίβειας.


  Xiamen Sincery Im.& Ex. Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 9

  Το Amphenol FCI (Amphenol ICC) σχεδιάζει και κατασκευάζει μια ποικιλία των λύσεων συνδετήρων υψηλής τεχνολογίας για τις διάφορες εφαρμογές αγοράς, των ιατρικών, βιομηχανικών και ενοργάνωση, αυτοκίνητων μηχανοποιημένων οχημάτων συμπεριλαμβανομένων των μεταδόσεων δεδομένων και των τηλεπικοινωνιών, της αποθήκευσης στοιχείων και των κεντρικών υπολογιστών, των καταναλωτικών ηλεκτρονικά, καθώς επίσης και της ανανεώσιμης ενέργειας.
  Η εταιρία Amphenol απόκτησε FCI Ασία Pte Ltd., περαιτέρω ενίσχυση FCI ως διεθνείς συνδετήρα και κατασκευαστή λύσεων συνελεύσεων καλωδίων backplane των συνδετήρων, των λύσεων δύναμης, των συνδετήρων πίνακας--πινάκων και καλώδιο--πινάκων, των εισόδου-εξόδου συνδετήρων, της οπτικής διασύνδεσης, των συνελεύσεων καλωδίων και των ευκίνητων συνδετήρων.


  Xiamen Sincery Im.& Ex. Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 10

  ALPINESEMI™ είναι σφαιρική επιχείρηση ε-ημιαγωγών που επιτρέπει στους μηχανικούς σχεδίου για να αναπτύξει τα ικανά προϊόντα στον τομέα της αυτοκίνητης, βιομηχανικής, δικτύωσης, μετάδοση στοιχείων, ασύρματος και κινητός, στρατιωτικός και αεροδιαστημικός για να συντηρήσει τους σφαιρικούς πελάτες τους πέρα από τα όρια.
   

  ❖ALPINESEMI δημιουργείται μέσω των συλλογικών επιχειρήσεων μάρκετινγκ και τεχνολογίας των βασικών επιχειρήσεων Ε&Α ημιαγωγών των ΗΠΑ, της Σιγκαπούρης, της Ινδίας και της Κίνας.
  ❖ Κάθε ένας είναι γνωστός για πάνω από 200 έτη συνδυασμένης παρουσίας στη βιομηχανία ημιαγωγών.


                                                                               Xiamen Sincery Im.& Ex. Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 11

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Οι συσκευές ProTek είναι κύριος κατασκευαστής ημιαγωγών ενός ευρέος φάσματος των υψηλής απόδοσης προϊόντων προστασίας, ανάλογου και ανάμεικτων μηνυμάτων TV. Με πάνω από 20 έτη εμπειρίας εφαρμοσμένης μηχανικής και κατασκευής, προσφέρουμε στην εφαρμογή τις συγκεκριμένες λύσεις για όλους τον ηλεκτρονικούς εξοπλισμό και τα συστήματα

 • OEM / ODM

  Xiamen Sincery Im.& Ex. Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  Το Sincery αφιερώνει στην προσφορά της περισσότερης προηγμένης τεχνολογίας και των καλύτερων ποιοτικών προϊόντων για τους πελάτες, που ενισχύουν τα μέγιστες εταιρικές εμπορικά σήματα και επιχειρησιακή την ομάδα. Για να είναι ενεργητική επιχείρηση, Sincery προσφέρει επίσης συνολικό seceive του σχεδιασμού σύμφωνα με τις πληροφορίες προγράμματος των πελατών.

 • Ε & Α

  Αναπτύσσει τα προηγμένα προϊόντα για τα ηλεκτρικά οχήματα και τις συνδεδεμένες τεχνολογίες για τις πληροφορίες και την ενεργειακή μετάδοση, που συμβάλλουν στην αυτοκίνητη επιχείρησή μας που χρησιμοποιεί την πείρα μας στους τομείς υλικού και infocommunication.

Στοιχεία επικοινωνίας
Xiamen Sincery Im.& Ex. Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Elaine

Τηλ.:: +86 18150151931

Φαξ: 86-592-2611505

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)